Pokud jste pravidelnými čtenáři našeho blogu, jistě pro vás není novinkou, že zvláště v několika posledních týdnech žije Arthouse Hejtmánek především přípravou deváté aukce výtvarného umění, designu a starožitností. Nejaktuálnější událostí je tedy právě probíhající předaukční výstava.

Některé z položek jsme vám představili i zde na blogu, takže můžete zapátrat v archivu starších článků (Josef Šíma, Mikuláš Koperník, Otakar KubínVáclav TikalAlois Waschman, Max Švabinský, Jan Mikulka, Horace Emile Jean Vernet.), nebo si celou kolekci můžete prohlédnout v katalogu, ale naše doporučení jednoznačně zní:

Přijďte se podívat osobně!

Protože opakování je matka moudrosti, připomínáme, že výstava není jen technická formalita, ale tak jako vždy jsme se snažili vytvořit pro Vás ojedinělý zážitek nezvyklou prezentací, kdy díla mohou přirozeně vyniknout a navzájem se doplňovat. Staré podtrhuje moderní a obrazy, sochy, nábytek a starožitnosti tvoří unikátní živoucí celek. Celek, který se v této konstelaci již nikdy nebude opakovat! Často se jedná o díla galerijní hodnoty, pocházející ze soukromých, tedy neveřejných sbírek (včetně zahraničních), a po aukci, kdy najdou své nové majitele se zase do soukromých sbírek vrátí. Jediný možný okamžik zažít atmosféru této tajemné symbiózy a synergie je právě teď.

Výstava předmětů dražených v nadcházející večerní aukci je již od pondělka 19. 11. 2018 plně přístupná a to každý den, včetně sobot i nedělí od 10 do 18 hodin. Přijít si prohlédnout dražená díla můžete až do 5. prosince 2018. Ve čtvrtek 6. prosince pak následuje Aukce, která začíná v 18 hodin.

Jako ochutnávku jsme pro Vás připravili i dvě předaukční videa. Přejeme příjemnou zábavu a těšíme se na shledanou na výstavě i na aukci.

Srdečně zveme všechny milovníky umění na VEČERNÍ AUKCI 2018 již tradičně konanou v naší galerii v pražské čtvrti Bubeneč. Předaukční výstava bude probíhat v prostorách Arthouse Hejtmánek, Goetheho 17/2, Praha 6 od 19. 11. do 05. 12. 2018, (Po – Ne: 10.00 – 18.00)